Doneer nu!
Word onze vriend

Onze beursontvangers

Deze jonge mensen zijn dankzij een beurs van 4 Smiling Faces druk bezig met hun opleiding, lopen stage, doen werkervaring op en zetten zo stappen op weg naar hun eigen, onafhankelijke leven.

Gita is een zeer gewaardeerd vrijwilliger van de buitenschoolse opvang SHCOP. Ze is sinds 2020 Bachelor in Business Studies met als specialiteit accountactie. Door Covid 19 kon ze lang niet solliciteren en leert ze verder. Ze heeft inmiddels haar onderwijskwalificatie behaald en is begin 2024 gestart de mastersopleiding.
Zie hier meer

Dispashmi kennen we via het ambulante programma van het NWCSS weeshuis en zij en haar familie zijn zwaar getroffen door de aardbevingen van 2015. Ze gaat in augustus op voor het entree examen voor de 3-jarige PCL-opleiding Verpleegkunde.

Rashmi is voormalig bewoner van de DRC. Ze heeft in het voorjaar van 2023 de PCL-opleiding Civiele Techniek afgerond en werkt nu in een bedrijf in Kathmandu om werkervaring op te doen. Na een of twee jaar gaat ze door voor haar Bachelor in Civiele Techniek.
Zie hier meer

Suddha is voormalig bewoner van het NWCSS-weeshuis. In 2019 heeft ze met een beurs van ons het verlengde schoolprogramma Plus2 science afgrond. Daarna is ze les gaan geven, maar dat hield op door corona. Ze is in 2021 gestart met de 4-jarige opleiding Bachelor in Computer Applicaties.

Mangala is voormalig bewoner van het NWCSS weeshuis. Ze is in 2022 gestart met de 4-jarige opleiding Bachelor in Politicologie en Rurale Ontwikkeling. Ze krijgt met ingang 2023 een beurs van 4 Smiling Faces.
Zie hier meer

Sachina is voormalig bezoeker en inmiddels gewaardeerd vrijwilliger van de buitenschoolse opvang SHCOP. Ze is in 2023 gestart met de 3-jarige PCL-opleiding Verpleegkunde.
Zie hier meer

Sabina is voormalig bezoeker en inmiddels gewaardeerd vrijwilliger van de buitenschoolse opvang SHCOP. Ze is in 2023 gestart met de 4-jarige opleiding Bachelor in Computer Applicaties.
Zie hier meer

Anusha kennen we via het ambulante programma van het NWCSS weeshuis en zij en haar familie zijn zwaar getroffen door de aardbevingen van 2015. Ze is in 2020 gestart met de 3-jarige PCL-opleiding Computertechnologie.

Nisha kennen we via het ambulante programma van het NWCSS weeshuis en zij en haar familie zijn zwaar getroffen door de aardbevingen van 2015.. Ze is in 2023 gestart met de 4-jarige opleiding Bachelor in Business Studies.


Daarnaast helpen wij ook twee uitzonderingen op de regel; een broer en zus die door de aardbevingen van 2015 zijn verweesd. Ze zijn alleen op de wereld. Ze mochten naar een gratis school, heel ver van het huis waar ze wonen. Er was geen geld voor een betere school, dichter bij huis. Die wordt sinds 2016 bekostigd door 4 Smiling Faces, zodat ook zij gewoon kind kunnen zijn.  

Broer en zus Ushika en Ushtav zijn al jaren vaste bezoekers van de buitenschoolse opvang SHCOP. Ze zitten nog op de middelbare school. Beiden zijn enorm slim en werken hard.
Ushtav heeft een klas overgeslagen wil dokter worden. Ushika gaat zonder twijfel ook een mooie toekomst tegemoet.