Doneer nu
Word onze vriend

Nieuws

De nieuwberichten en andere boodschappen van 4 Smiling Faces. Het nieuwste bericht staat bovenaan. Zie voor meer nieuws ons sociale media-kanalen; gebruik daarvoor de knoppen bovenaan de website.

15 juli 2024

Bucketlist

Bucketlist

Staat het lopen van een marathon op je bucketlist? Of de 4Daagse van Nijmegen? Of ga je koekjes bakken voor het goede doel? Als je dat doet ten bate van 4 Smiling Faces denken wij maar al te graag met je mee over je inzamelactie. Neem contact met ons op; dan praten we verder.

#4SmilingFaces   
#Nepal    
#Kinderen      
#GevenIsLeuk

26 juni 2024

Drugsmisbruik

Eigenlijk is het te droevig dat het nodig is, maar de Verenigde Naties hebben vandaag uitgeroepen als Internationale Dag tegen Drugsmisbruik en Illegale handel. Beiden komen veel voor in Nepal en niet zelden zijn kinderen (in)direct slachtoffer. De gevolgen zijn vaak gruwelijk en onvoorstelbaar. Helpt u ons mee om hen te ondersteunen, zodat zij een mooie toekomst hebben?

#4SmilingFaces    
#Nepal     
#Kinderen       
#GevenIsLeuk

19 juni 2024

Dankjewel!

Dankjewel!

Als goed doel krijgt 4 Smiling Faces geregeld grote en kleine giften. Naar aanleiding van een aanvraag, een actie, een verjaardag of gewoon zomaar, vanuit het niets. Die laatste zijn geregeld afkomstig van anonieme en/of onbekende gevers, waarvan we geen contactgegevens hebben. Altijd leuk om te krijgen, maar moeilijk om te bedanken.Daarom op deze plaats een openbaar dankjewel aan alle anonieme en onbekende gevers. We zijn heel blij met en dankbaar voor jullie vrijgevigheid. Met jullie giften kunnen we nog meer kinderen en jonge mensen in Nepal een kansrijke toekomst bieden. Daarvoor zijn zij en wij jullie dankbaar. 🙏🏽

#4SmilingFaces   
#Nepal    
#Kinderen      
#GevenIsLeuk

12 juni 2024

Kinderarbeid

Kinderarbeid

De Verenigde Naties hebben vandaag uitgeroepen tot Internationale Dag tegen Kinderarbeid. Een van de allerbeste wapens tegen kinderarbeid is goede scholing. Daarom steunen wij onze kinderen ook als ze verder willen leren na de middelbare school en daarvoor niet kunnen terugvallen op enige hulp.Wij bieden hen een kansrijke toekomst. Helpt u mee om dat mogelijk te maken?

#4SmilingFaces   
#Nepal    
#Kinderen      
#GevenIsLeuk

4 juni 2024

Geweld

Geweld

Internationale Dag van Onschuldige Kinderen die Slachtoffer zijn van Geweld (VN). Helaas zijn kinderen in Nepal veelvuldig slachtoffer van alle mogelijke vormen van geweld. Zij verdienen daarom onze hulp en steun. Ook die van u… Helpt u mee?

#4SmilingFaces   
#Nepal    
#Kinderen      
#GevenIsLeuk

1 juni 2024

Ouders

Ouders

Vandaag is door de VN uitgeroepen tot Internationale Dag van de Ouders. Ouderschap is nooit gemakkelijk en in Nepal al helemaal niet. Veel kinderen worden daar droevig genoeg de dupe van. Helpt u ons mee om de cirkel van armoede te doorbreken en hen te ondersteunen?

#4SmilingFaces   
#Nepal    
#Kinderen      
#GevenIsLeuk