Doneer nu!
Word onze vriend

Nieuws

De nieuwberichten en andere boodschappen van 4 Smiling Faces. Het nieuwste bericht staat bovenaan. Zie voor meer nieuws ons sociale media-kanalen; gebruik daarvoor de knoppen bovenaan de website.

4 oktober 2023

Reclame

In het kader van ‘alle kleine beetjes helpen’ maakt de privéauto van onze founder vanaf heden reclame voor 4 Smiling Faces. Nice.

19 augustus 2023

Naar huis

Aan alle goede dingen komt een einde. Helaas. Het was een top reis. Dank aan onze onovertroffen gastfamilie en dank aan Imke, André en Merel dat jullie je hebben ondergedompeld in Nepal en vooral in het werk van 4 Smiling Faces.🙏🏽🙏🏽🙏🏽 Het was geweldig.
En nu naar huis. 
#4SmilingFaces
#Nepal2023
#Workation

17 augustus 2023

Dag weeshuis

‘See you later’ bezoek gebracht aan het NWCSS weeshuis; voor ieder kind een afdruk van een mooie foto en wat lekkers. Voor ons cadeautjes en mooie kaarten. Hartverwarmend en blijmakend. Mis jullie nu al lieve kinderen. Love you to the moon and back ❤️❤️❤️❤️
#4SmilingFaces
#Nepal2023
#Workation

17 augustus 2023

Vrouwenschool

Op bezoek bij de vrouwenschool waar Asha bestuurslid is. Deze vrouwen hebben om uiteenlopende reden hun scholing nooit voltooid, maar halen de schade alsnog in. De schooltijden zijn aangepast zodat ze het kunnen combineren met hun andere taken en iedereen betaald naar vermogen. Empowerment in optima forma.
#4SmilingFaces
#Nepal2023
#Workation

16 augustus 2023

Dag Lotusfamilie

Een geweldige ‘see you later’ party bij de Lotus familie met zang, dans en taekwondo. Geweldig 🤩😍🥰😘❤️ Daarna met z’n allen uiteten; voor de kids was dat voor het eerst in 5 jaar. Fantastische avond. Extra leuk omdat Imke, Merel en André er bij waren. 🙏🏼❤️Genoten. Love you all ❤️❤️❤️❤️
#4SmilingFaces
#Nepal2023
#Workation