Doneer nu!
Scoren voor Nepal

Nieuws

De nieuwberichten en andere boodschappen van 4 Smiling Faces. Het nieuwste bericht staat bovenaan. Zie voor meer nieuws ons sociale media-kanalen; gebruik daarvoor de knoppen bovenaan de website.

28 november 2022

Go Oranje

Go

Aan de mannen van Oranje,
Morgen is de dag dat jullie los moeten gaan; frank en vrij moeten spelen zoals alleen jullie kunnen en scoren, scoren, scoren. Niet alleen voor jullie zelf of voetbalminnend Nederland, maar zeker ook voor Nepal. Want met iedere goal van jullie kunnen wij nog meer jonge mensen in Nepal aan een studiebeurs helpen en daarmee toekomstperspectief beiden. Want dat is de enige methode om uitbuiting zoals waarvan veel Nepalezen in Qatar het slachtoffer zijn geworden te stoppen/voorkomen.
Dus mannen, ga los, ontketen ware Oranjekoorts en laat de kassa rinkelen voor Nepal!

Doe mee en meld je aan op:

#wk2022 #worldcup #fifaworldcup #football #soccer #netherlands #oranje #nothinglikeoranje #tv #footballgame #win

25 november 2022

Oranje – Ecuador

Oranje

Yes! Straks begin de WK wedstrijd Oranje-Ecuador. Benieuwd wat het deze keer gaat opleveren voor 4 Smiling Faces. De deelnemers aan onze WK-sponsoractie zorgen voor een leuk bedrag per doelpunt. En daar kan altijd meer bij…want dan kunnen wij nog meer jongeren in Nepal een studiebeurs geven en toekomstperspectief bieden. Dat is de enige methode om uitbuiting zoals waarvan veel Nepalezen in Qatar het slachtoffer zijn geworden te stoppen/voorkomen.
Doe mee en meld je aan op:

#wk2022 #worldcup #fifaworldcup #football #soccer #netherlands #oranje #nothinglikeoranje #tv #footballgame #win

25 november 2022

Black >> Green friday

Black> Green friday />

Vandaag is het black friday, de dag van kopen, kopen en nog eens kopen. Retailler Dille & Kamille doet het heel anders en sluit gewoon alle deuren en webshop. GEWELDIG! ❤️. 4 Smiling Faces is trots dat we jaarlijks een mooie donatie krijgen van zo’n geweldig bedrijf.
Jij kunt ons natuurlijk ook helpen en meedoen met onze WK-actie:

#dillekamille #blackfriday #greenfriday

23 november 2022

Doe mee!

Doe

Heb je – ondanks de overwinning van Oranje nog steeds een ongemakkelijk of machteloos gevoel bij WK-voetbal? Zou je graag iets willen doen, iets betekenen? Dat kan want je kunt nog steeds mee doen aan de WK sponsoractie van 4 Smiling Faces en zo SCOREN VOOR NEPAL.

Dan help je mee met geld inzamelen voor studiebeurzen voor jonge Nepalezen, omdat scholing en toekomstperspectief de enige methode is om uitbuiting zoals waarvan veel Nepalezen in Qatar het slachtoffer zijn geworden te stoppen/voorkomen.

Je kunt meedoen met en bedrag per Oranje-doelpunt of met een eenmalige gift.
Meer informatie en aanmelden kan op:

#wk2022 #worldcup #fifaworldcup #football #soccer #netherlands #oranje #nothinglikeoranje #tv #footballgame #win

22 november 2022

2-0

2-0

Makkelijk was het niet, maar Oranje heeft zojuist met 2-0 gewonnen van Senegal. Heel fijn. Voor voetbalminnend Nederland, maar zeker ook voor 4 Smiling Faces en vooral de kinderen die wij steunen. Want wij ontvangen dankzij onze WK-sponsactie in ieder geval 76 euro (and counting) per Oranje doelpunt. Dus is het kassa. Maar er is altijd ruimte voor meer doelpunten en meer bijdragen.

Dus, wil je ook een gebaar maken en jonge Nepalezen helpen aan een studiebeurs en toekomstperspectief? Doe dan mee en meld je aan op:

Dit is de manier om uitbuiting zoals veel Nepalezen in Qatar is overkomen te stoppen en voorkomen.

#wk2022 #worldcup #fifaworldcup #football #soccer #netherlands #oranje #nothinglikeoranje #tv #footballgame #win

20 november 2022

Kinderechten

Kinderechten

Vandaag is door de Verenigde Naties uitgeroepen tot de Internationale Dag van de Rechten van het Kind. Er is nog zoveel te winnen. Ook in Nepal. Bijvoorbeeld door onze WK-sponsoractie te steunen en jonge Nepalezen te helpen aan een studiebeurs. Want alleen een goede opleiding en toekomstperspectief zijn de enige manier om uitbuiting zoals in Qatar is voorgekomen en waar veel Nepalezen het slachtoffer van zijn geworden, te stoppen en voorkomen. 

19 november 2022

Scoren voor Nepal: doe mee & help

Scoren
NL-goals tot nu3
Subtotaal€ 324,00
Eenmalige giften€ 400,00
Totaal€ 724,00
Bijgewerkt 25-11-2022, 18:00

Het omstreden WK voetbal in Qatar is in volle gang. We weten inmiddels dat de bouw van de stadions voor dit voetbalfeest voor duizenden goedkope arbeidskrachten, waaronder heel veel Nepalezen, allesbehalve feestelijk is geweest. 

Velen zijn omgekomen of blijvend gehandicapt en volledig berooid naar huis teruggekeerd. Dit had nooit mogen gebeuren, maar we kunnen nu wat doen om Nepalese jongeren een toekomst te geven, waarin ze wel zelfstandig en kansrijk zijn, zonder zich te moeten overgeven aan uitbuiting.

Stichting 4 Smiling Faces helpt al jaren kinderen in Nepal. We financieren onder andere studiebeurzen om jonge Nepalezen een volwaardige opleiding te kunnen geven en daarmee een kansrijke toekomst te bieden. 

We kunnen het WK nu voor Nepalese jongeren een positieve lading geven door hen extra te steunen met een bijdrage voor hun studie. Doneer daarom de komende weken een vast bedrag voor ieder door Oranje gescoorde doelpunt. Scoor samen met Oranje!

Hoe werkt het?

Kies jouw bedrag per doelpunt van Nederland tijdens dit WK: aan jou de keus.

Je kunt zelf bepalen of je per wedstrijd betaalt of aan het einde van het toernooi.

Eenmalige giften mogen natuurlijk ook: klik ➡️ op de roze DONEER NU! button of scan onderstaande QR-code. Vermeld bij je donatie (als je dat wilt) ook je mailadres.

En: mail, app, sms, deel onze posts op je socials etc. zoveel mogelijk en vraag anderen of ze ook meedoen! Vast enorm bedankt!

Giften per NL-goal

2 x€ 1,00
3 x€ 2,00
4 x€ 2,50
1 x€ 5,00
4 x€ 10,00
1 x€ 20,00
1 x€ 25,00
Per goal€ 108,00