Doneer nu!
Word onze vriend

Nieuws

De nieuwberichten en andere boodschappen van 4 Smiling Faces. Het nieuwste bericht staat bovenaan. Zie voor meer nieuws ons sociale media-kanalen; gebruik daarvoor de knoppen bovenaan de website.

14 maart 2024

Kom in actie

Kom

Ga je een grote (fysieke) uitdaging aan, zoals een marathon lopen, een berg beklimmen of het Pieterpad lopen? Koppel dan een goed doel aan die uitdaging, zoals 4 Smiling Faces. Dat zouden we geweldig vinden en je helpt onze kinderen er echt verder mee. We denken graag met je mee over je inzamelactie. Mail ons, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op en praten we verder.
https://4smilingfaces.nl/doneer

4SmilingFaces #Nepal #Kinderen #GevenIsLeuk

Are you going to take on a major (physical) challenge such as running a marathon, climbing a mountain or a great walk? Then link it to a good cause, such as 4 Smiling Faces. We would love that, and you really help our kids with it. We are happy to think along with you about your collection campaign. Mail us, and we will contact you as soon as possible, and we will talk about it.

4SmilingFaces #Nepal #Children #GivingIsFun

8 maart 2024

Vrouwendag

Internationale Vrouwendag. Belangrijke in Nepal, want meisjes en vrouwen in Nepal zijn de sleutel naar blijvende verbeteringen in het land. Zolang positie, opleiding en status van meisjes en vrouwen niet fundamenteel wordt ondersteund, versterkt en verbetert, komt Nepal niet verder. Je kunt de situatie in een land niet verbeteren als de helft van de bevolking niet serieus wordt genomen. Neese meisjes en vrouwen zijn formidabel: krachtig, stoer, sterk, ondernemend, liefdevol, zorgzaam en bovenal inspirerend.
4 Smiling Faces is trots dat ze al jaren jonge mensen – vooral meisjes – in Nepal mag helpen om hun volledige potentieel waar te maken. En dat lukt steeds weer: inmiddels zijn vele meiden dankzij onze studiebeurzen bezig met een opleiding of hebben die inmiddels afgrond. Ze maken hun eigen dromen werkelijkheid.
You go girls 💪🏼Trots!

#4SmilingFaces #Nepal #Kinderen #GevenIsLeuk

5 maart 2024

Jarig

4 Smiling Faces is vandaag jarig: 15 jaar jong en vol plannen. Het begon met een reis van onze founder naar Nepal: ze ging kijken of de kinderen daar net zo leuk of misschien wel leuker waren dan in Nederland. Het idee was een eenmalige trip. Dat liep anders. Ze werd verliefd op land en vooral de kinderen die er wonen. Destijds heeft zij nooit kunnen bedenken, dat ze zich anno 2024 vol passie zou inzetten voor deze kinderen. Inmiddels ondersteund 4 Smiling Faces 150 kinderen in 3 kindertehuizen en een buitenschoolse opvang in Kathmandu. En het werkt, want de tehuizen staan er beter voor, de kinderen gaan lekker en het is prachtig te zien hoe zij opgroeien tot trotse, hardwerkende volwassenen, die een bijdrage leveren aan een beter Nepal. En met jouw hulp gaan we gewoon door!

#4SmilingFaces #Nepal #Kinderen #GevenIsLeuk

29 februari 2024

Schrikkeldag

Schrikkeldag. Een extra dag. Een mooie dag om iets extra’s te doen voor mensen die je hulp goed kunnen gebruiken, zoals onze kinderen en jonge mensen in Nepal. Help je mee om hen opweg te helpen naar een kansrijke toekomst en opgroeien tot de zelfstandige, productieve jonge mensen die Nepal heel hard nodig heeft? Dat zou geweldig zijn.

#4SmilingFaces #Nepal #Kinderen #GevenIsLeuk

21 februari 2024

Anoniem

Als goed doel krijgt 4 Smiling Faces geregeld grote en kleine giften van onbekende gevers die anoniem willen blijven. Daarom op deze plaats een openbaar dankjewel aan alle anonieme en onbekende gevers. We zijn heel blij met en dankbaar voor jullie vrijgevigheid. Met jullie giften kunnen we nog meer kinderen en jonge mensen in Nepal een kansrijke toekomst bieden. Daarvoor zijn zij (en wij) jullie bijzonder dankbaar voor. 🙏🏽

#4SmilingFaces #Nepal #Kinderen #GevenIsLeuk

24 januari 2024

Onderwijs

VN Internationale Dag van het Onderwijs. Onderwijs is de sleutel naar een kansrijke toekomst en opgroeien tot de zelfstandige, productieve jonge mensen die Nepal heel hard nodig heeft. Daarom geven wij studiebeurzen aan jonge mensen die de tehuizen waar zij zijn opgegroeid moeten verlaten en er helemaal alleen voor staan.

#4SmilingFaces #Nepal #Kinderen #GevenIsLeuk

14 januari 2024

Duurzaamheid

Duurzaamheid is belangrijk voor 4 Smiling Faces. Wij zorgen goed voor onszelf, onze kinderen en vrienden in Nepal en onze omgeving. Hier en nu, daar en later. Wij zijn CO2-neutraal dankzij Plant N Boom en draagt zo bij aan een betere wereld.