NIEUWSBRIEF

Nieuws over het werk van 4 Smilng Faces werk melden we altijd op deze site. Als er aanleiding voor is sturen wij ook een email nieuwsbrief naar onze supporters. Via dit formulier kun je je daarvoor aanmelden.

(Wij vragen en verwerken deze gegevens om uw aanmelding voor onze nieuwsbrief op de juiste wijze af te handelen. Zie onze privacyverklaring)

Subscribe

* indicates required

Helping Hands 4 Smiling Faces gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via hh@4smilingfaces.com. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Schuiven naar boven
Copied!
Copied!