Doneer nu!
Word onze vriend

Nieuwsbrief

Nieuws over het werk van 4 Smiling Faces melden we altijd in de nieuwsrubriek. Als er aanleiding voor is sturen wij ook een digitale nieuwsbrief naar onze supporters. (Max 2 per jaar) Via onderstaand formulier kun je je daarvoor aanmelden.

Nieuwsbrief 19 april 2023

(Wij vragen en verwerken deze gegevens om je aanmelding voor onze nieuwsbrief op de juiste wijze af te handelen. Zie onze privacyverklaring.)

Aanmelden

Helping Hands 4 Smiling Faces gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om contact met je op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Laat ons weten op welke manieren je van ons zou willen horen: Email, Directe post, Aangepaste online advertenties.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via hh@4smilingfaces.com. We zullen je gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken Mailchimp als ons marketing platform. Door te klikken op ‘Aanmelden’ aanvaard je dat je informatie wordt overgezet naar Mailchimp voor processing. Meer informatie over Mailchimp’s privacybeleid (in Engels).