Doneer nu!
Word onze vriend

Nalaten

Stichting 4 Smiling Faces biedt weeskinderen en kinderen met handicaps en andere beperkingen in Nepal een kansrijke toekomst, waar dat allesbehalve vanzelfsprekend is. Wij helpen de kinderen in ‘onze’ tehuizen met concrete kleinschalige hulp, noodhulp en studiebeurzen.

Met jouw steun kunnen wij nog meer voor hen betekenen en een bijzondere manier is Stichting 4 Smiling Faces opnemen in je nalatenschap. Meer kinderen zo meer toekomst geven, hoe geweldig is dat!

Steeds meer mensen in Nederland zijn bereid om na te laten aan een goed doel. Ook voor onze stichting zijn nalatenschappen belangrijk. Wij zijn een kleine organisatie en om ons werk ook in de toekomst voort te zetten zijn nalatenschappen dan natuurlijk enorm waardevol.

Om na te laten aan 4 Smiling Faces is het noodzakelijk dat je een testament opstelt. Daarvoor moet je naar de notaris. Daarin kunt je 4 Smiling Faces begunstigen met een erfstelling of een legaat. Lees er meer over in de meest gestelde vragen.

Een persoonlijk gesprek 

Via het testament kan je je betrokkenheid bij kinderen in Nepal op een zeer bijzondere manier laten voorleven. Wil je daar meer over weten? Neem dan vooral contact op met bestuurslid André de Hamer, hij bespreekt alle relevante zaken graag nader met je. Onze gesprekken zijn vertrouwelijk en verplichten je tot niets. Je kunt ons bereiken door te mailen: andredehamer@4smilingfaces.com