Doneer nu!
Word onze vriend

Onze mensen

Onze initiator in Nederland

Tjitske Weersma, de founder van 4 Smiling Faces, is onze drijvende kracht in Nederland. (LinkedIn) Zij onderhoudt alle contacten met Nepal, sponsoren en het bestuur. Met veel energie zet zij zich dagelijks in voor het verbeteren van de kansen van de kinderen in Nepal.
In het dagelijks leven is zij zelfstandig sociaal ondernemer in goede delen, zorg & een mooiere wereld.

Bestuur

Ons bestuur bestaat uit personen die hun sporen in de wereld van goede doelen, onderwijs en maatschappelijk verantwoord ondernemen ruimschoots hebben verdiend. Zij zetten zich belangeloos in met praktische steun, brainpower, netwerk en betrokkenheid. Zo helpen zij de naamsbekendheid, uitstraling en slagvaardigheid van de stichting op alle fronten te vergroten.

Het bestuur bestaat uit:

Founder en bestuurders bekleden verder geen nevenfuncties.

De kascommissie bestaat uit:

Onze mensen in Nepal

Zonder ogen en oren op de grond in Nepal kan 4 Smiling Faces nooit doen wat zij doet. Daarom is het van levensbelang om daar goede en betrouwbare mensen te hebben op wie we altijd kunnen vertrouwen. 4 Smiling Faces prijst zich meer dan gelukkig al jaren te kunnen samenwerken met deze bijzondere mensen. Ze zijn goud waard en stellen de stichting in staat om dingen te doen die zonder hun belangeloze inzet onmogelijk zou zijn. Zij zijn: