SPONSOREN

18 jaar jong, opgegroeid in de veilige omgeving van een kindertehuis en er dan opeens helemaal alleen voor staan. Dat is wat veel meiden en jongens in Nepal overkomt. Ze moeten de tehuizen die wij steunen verlaten, omdat zij (net als in Nederland) met 18 officieel volwassen zijn en dus niet meer in een kindertehuis mogen wonen. 4 Smiling Faces helpt hen als ze geen vangnet hebben waarop ze kunnen terugvallen: speciaal om hen te steunen hebben wij ons studiebeurs/veilig wonen programma in het leven geroepen.

Want als wij hen niet helpen, doet niemand het.
Helpen jullie ons hen te helpen?

Dat zou geweldig zijn! En ook een superleuk project om samen op te pakken met je vrienden, je voetbal- of hockeyteam of andere club, want ondanks dat Nepal een van de armste landen ter wereld is, is verder leren/studeren na de middelbare school er niet goedkoop.

Geinteresseerd? Stuur een bericht, dan bespreken we de mogelijkheden.

Om te laten zien dat 4 Smiling Faces in goed gezelschap is als het gaat om het laten studeren van met name meisjes in Nepal wijzen we graag op het Let Girls Learn programma van voormalig VS president Obama en vooral zijn vrouw Michelle, dat hij kort voor zijn vertrek uit het Witte Huis heeft uitgebreid naar Nepal. Inmiddels is het programma intergraal onderdeel van de Girls Opportunity Alliance van de Obama Foundation

Schuiven naar boven
Copied!
Copied!