Doneer nu!
Word onze vriend

Sponsoren

4 Smiling Faces is geheel afhankelijk van donaties en sponsoring. Als sponsor kun je het leven van een kind in Nepal blijvend veranderen; je geeft het een kansrijke toekomst. Dat is een prachtig en krachtig gebaar dat hen echt verder helpt.

Wij zoeken altijd sponsors voor ons studiebeurs/veilig wonen-programma, een heel directe en concrete manier van helpen. Ga maar na, je bent 18 jaar jong, opgegroeid in de veilige omgeving van een kindertehuis en dan sta je er opeens helemaal alleen voor. Dat is wat veel meiden en jongens in Nepal overkomt als ze officieel volwassen zijn en dus niet meer in een kindertehuis mogen wonen. 4 Smiling Faces helpt hen als ze geen vangnet hebben waarop ze kunnen terugvallen. Als wij hen niet helpen, doet niemand dat.

Helpen jullie ons hen te helpen?

Dat zou geweldig zijn! En ook een superleuk project om samen op te pakken met je vrienden, je voetbal- of hockeyteam of andere club, want ondanks dat Nepal een van de armste landen ter wereld is, is verder leren/studeren na de middelbare school er niet goedkoop. Geïnteresseerd? Stuur een bericht, dan bespreken we de mogelijkheden.