Doneer nu!
Word onze vriend

Onze resultaten

4 Smiling Faces werkt aan de verbetering van de kwaliteit van leven van kwetsbare kinderen in diverse kindertehuizen en/of projecten in Nepal. De vraag is altijd of onze hulp werkt. Wat zijn de resultaten en/of effecten op de korte en lange termijn. Het antwoord is volmondig: ‘Ja, zeker weten!’ De kinderen zeggen ons dat regelmatig: ‘Ons leven is beter sinds 4 Smiling Faces ons helpt’.

Studiebeurzen

Voor de start van ons programma hadden de ontvangers van onze studiebeurzen geen goede vooruitzichten omdat zij geen (financieel) vangnet hadden om op terug te vallen. Met onze studiebeurzen kunnen ze een vervolgopleiding naar keuze doen en wonen op een passende, veilige plek. Dankzij die steun hebben zij zicht op een vrije en zelfstandige toekomst waarin zij hun eigen keuzes maken en hun eigen toekomst zelf vormgeven. 

Anno 2024 zijn vijf meiden volledig gediplomeerd verpleegkundige en zijn andere alumni aan het werkt als secretaresse, medisch laborant en hotelmanager. Elf anderen zijn op dit moment druk bezig met hun opleiding tot onder andere accountant, verpleegkundige of programmeur. 

DRC Nepal

NWCSS Weeshuis

SHCOP (BSO)

Lotus Family Foundation Nepal