Doneer nu!
Scoren voor Nepal

Doneren & schenken

Er zijn verschillende manieren om het werk van 4 Smiling Faces te ondersteunen. Je gift en steun wordt in dankbaarheid aanvaard.

Direct doneren

Je kunt heel gemakkelijk doneren via de doneerknop aan de rechterkant van de pagina. Het maakt niet uit welke bank je gebruikt. Je kunt het bedrag zelf aanpassen.

Onze bankrekening staat op onze volledige/statutaire naam: Stichting Helping Hands 4 Smiling Faces, die ook verschijnt op de afschrijving. (Wij vragen en verwerken deze gegevens om je donatie op de juiste wijze af te handelen. Zie onze privacyverklaring.)

Zelf overmaken

Je kunt via je bankrekening een- of meermalig een bedrag overmaken naar Iban NL17 INGB 000 435 56 93 t.n.v. Stichting Helping Hands 4 Smiling Faces in Amersfoort. Doe je je gift naar aanleiding van een speciale gelegenheid?

Periodieke schenking

Je kunt belastingvrij geven middels een periodieke schenking. Een periodieke schenking mag in zijn geheel worden afgetrokken van de belasting, in tegenstelling tot een ‘gewone’ gift waar een drempelbedrag voor bestaat. Om in aanmerking te komen voor het belastingvoordeel, moet de schenking voldoen aan deze voorwaarden:

Download hier de Overeenkomst Periodieke Schenking. Je kunt het formulier ondertekend mailen naar hh@4smilingfaces.com of opsturen naar Stichting Helping Hands 4 Smiling Faces, Brechtje Spiegelerf 4, 3813 NL Amersfoort.

Gegevens voor je belastingaangifte

Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust via hh@4smilingfaces.com.

Aardbeving 2015

In het voorjaar van 2015 is Nepal getroffen door meerdere grote aardbevingen en vele duizenden naschokken. De problemen die dat natuurgeweld hebben veroorzaakt duren tot op de dag van vandaag voort. Al het geld dat we naar aanleiding van de aardbevingen hebben ingezameld, wordt besteed aan het oplossen van alle mogelijke problemen die daaruit voortvloeien/mee samenhangen. Mocht er dan nog ‘aardbevingsgeld’ over zijn, dan gaan we andere, bevriende kindertehuizen helpen, die ook getroffen zijn. Dat zijn allemaal kindertehuizen die we al langer kennen en eerder wilden steunen, maar waarvoor ons destijds de middelen ontbraken. Zoals altijd werken we hiervoor nauw samen met onze eigen lokale betrouwbare vrijwilligers, die we al jaren kennen.