Doneren & Schenken

Ja, ik ondersteun graag het werk van 4 Smiling Faces.
Wij besteden uw donatie aan onze projecten en activiteiten

Naam*

Bedrijfsnaam

E-mailadres*

Project

Bericht

Bedrag €*Onze bankrekening staat op onze officiële naam: Stichting Helping Hands 4 Smiling Faces, die ook verschijnt op de afschrijving.
(Wij vragen en verwerken deze gegevens om uw donatie op de juiste wijze af te handelen. Zie onze privacyverklaring)

Hartelijk dan voor uw bijdrage.
Samen helpen wij kinderen verder!

Er zijn verschillende manieren om het werk van 4 Smiling Faces te ondersteunen. U gift en steun wordt in dankbaarheid aanvaard. Wij besteden de donaties naar behoefte in de tehuizen die we steunen.

Verschillende mogelijkheden

  • Gebruik voor een eenmalige gift de roze iDeal betaalbutton op deze pagina
  • Maak via je bankrekening een- of meermalig een bedrag over naar Iban NL17 INGB 000 435 56 93 t.n.v. Stichting Helping Hands 4 Smiling Faces (de officiële/volledige naam van Stichting 4 Smiling Faces) in Amersfoort.
  • Belastingvrij geven middels een schenking***). Er zijn twee opties: een eenmalige*) of een periodieke schenking**)

*) Eenmalige schenking
Je kan eenmalig geld schenken door een overmaking aan rekening NL17 INGB 000 435 56 93 t.n.v. Stichting Helping Hands 4 Smiling Faces (de officiële/volledige naam van Stichting 4 Smiling Faces) in Amersfoort. Doe u uw gift naar aanleiding van een speciale gelegenheid? Laat het ons weten via hh@4smilingfaces.com.

**) Periodieke schenking
Wanneer je periodiek schenkt aan 4 Smiling Faces, maak je het mede mogelijk dat ‘onze’ kinderen in Nepal opgroeien tot zelfstandige jonge mensen die hun eigen keuzes maken. Een periodieke schenking mag in zijn geheel worden afgetrokken van de belasting, in tegenstelling tot een ‘gewone’ gift waar een drempelbedrag voor bestaat. De periodieke schenking moet aan de volgende voorwaarden voldoen:

***) Voorwaarden schenking
Een periodieke schenking levert belastingvoordeel op als het voldoet aan deze voorwaarden:
– Je doneert 5 jaar (of langer) een vast bedrag per jaar;
– De schenking wordt vastgelegd in een schenkingsovereenkomst. Een periodieke schenking hoeft niet vastgelegd te worden in een notariële akte.

Download hier de Overeenkomst Periodieke Schenking
Je kunt het formulier ondertekend opsturen of mailen naar:
Stichting Helping Hands 4 Smiling Faces
Brechtje Spiegelerf 4
3813 NL Amersfoort
hh@4smilingfaces.com

Gegevens belastingaangifte
Fiscale naam: Stichting Helping Hands 4 Smiling Faces
Locatie: Amersfoort
RSIN: 8205.28.298
Transactienummer: Jouw persoonlijke transactienummer is te vinden op de schenkingsovereenkomst. Bij een schenkingsovereenkomst die voor 2014 is vastgelegd, is er geen transactienummer.Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust via hh@4smilingfaces.com

Aardbeving 2015
In het voorjaar van 2015 is Nepal getroffen door meerdere grote aardbevingen en vele duizenden naschokken. De problemen die dat natuurgeweld hebben veroorzaakt duren tot op de dag van vandaag voort.

Als het geld dat we naar aanleiding van de aardbevingen hebben ingezameld, wordt besteed aan het oplossen van alle mogelijke problemen die daaruit voortvloeien/mee samenhangen. Mocht er dan nog ‘aardbevingsgeld’ over zijn, dan gaan we andere, bevriende kindertehuizen helpen, die ook getroffen zijn. Dat zijn allemaal kindertehuizen die we al langer kennen en eerder wilden steunen, maar waarvoor ons destijds de middelen ontbraken. Zoals altijd werken we hiervoor nauw samen met onze eigen lokale betrouwbare vrijwilligers, die we al jaren kennen.

Schuiven naar boven
Copied!