Doneer nu!
Word onze vriend

Boek ‘Opgroeien in Tegenwind’

Stichting 4 Smiling Faces heeft een prachtig boek gemaakt samen met de Nepalese kinderen waarvoor wij werken. Het podium is aan hen: zij tekenen en/of schrijven over wie zij zijn, wat hen beweegt, wat ze blij maakt, over hun hoop, dromen, plannen, wensen, idolen, ideeën en andere dingen die ze kwijt willen. Zij kunnen zeggen wat ze willen.

De opbrengst is voor hen en voor de kindertehuizen waar zij wonen. De tehuizen kunnen die extra middelen heel goed gebruiken. Met je aankoop help je ons om hen te helpen.

Het boek staat vol met prachtige foto’s van Ronnie Dankelman en Diana Putters, quotes van medewerkers van de kindertehuizen, onze zeer gewaardeerde vrijwilligers in Nepal en veel wetenswaardigheden over land en volk.

Help je mee om hen een kansrijke toekomst te geven? De kinderen vinden het ongelooflijk stoer dat hun werk is gepubliceerd in een echt boek! En je helpt Stichting 4 Smiling Faces en daarmee de kinderen er echt verder mee.

Kosten

Het boek kost 20 euro, exclusief verzendkosten. Twaalf euro daarvan gaat naar de stichting en dus de kinderen, want zij komen eerst.

Bestel het boek

De bestellingen worden in eigen beheer afgehandeld. (Wij vragen en verwerken de gegevens om je order netjes te verwerken, zie onze privacyverklaring.)

Bijzonderheden

Het is een full color boek van 100 pagina’s en het voldoet aan de hoogste duurzaamheidseisen: klimaatneutrale druk, FSC papier en karton en gebruik van hoogwaardige vegetale inkten.

Originele titel
Taal
Bindwijze
Druk
Aantal pagina’s
Illustraties
EAN
Extra groot lettertype
Gewicht
Auteur
Fotografen

Opgroeien in tegenwind, kindkracht uit Nepal
Nederlands
Hardcover
Eerste editie
100 pagina’s
Zowel zwart-wit als kleur
9789082450156
Nee
750 g
Tjitske Weersma
Ronnie Dankelman & Diana Putters 

Op Bol.com kregen we deze recensie: