BOEK

Stichting 4 Smiling Faces heeft een boek gemaakt samen met de Nepalese kinderen waarvoor wij werken. De KINDERTEHUIZEN die we steunen kunnen extra middelen goed gebruiken. Om die bij elkaar te krijgen hebben we dit boek gemaakt.

Het PODIUM is aan hen: zij tekenen en/of schrijven over wie zij zijn, wat hen beweegt, waar ze blij van worden, hun hoop, DROMEN, toekomstplannen, wensen, idolen, ideeën en andere zaken die hen bezig houden. Zij mogen het zeggen.

Het boek wordt ondersteund door prachtige FOTO’S van Ronnie Dankelman en Diana Putters (www.photolovers.nl), QUOTES van medewerkers van de kindertehuizen, onze zeer gewaardeerde vrijwilligers in Nepal en veel WETENSWAARDIGHEDEN over land en volk.

Helpt u mee? De kinderen vinden het ongelooflijk STOER dat hun werk wordt gepubliceerd in een echt boek! En u helpt STICHTING 4 SMILING FACES en daarmee de kinderen er echt verder mee.

Bijzonderheden

Het is een full color boek van 100 pagina’s en voldoet aan de hoogste duurzaamheidseisen: klimaatneutrale druk, FSC papier en karton en gebruik van hoogwaardige vegetale inkten.

Kosten

Het boek kost 20 euro, exclusief verzendkosten. Twaalf euro daarvan gaat naar de stichting en dus de kinderen, want zij komen eerst.

Bestel het boek

De verkoop van ons boek loopt via Bol.com.
(Wij vragen en verwerk de gegevens om uw order netjes te verwerken., zie onze privacyverklaring)

Schuiven naar boven
Copied!
Copied!