LEZING & GASTLES

Als founder van non-profit organisatie 4 Smiling Faces en ervaringsdeskundige met opgroeien in tegenwind verzorg ik lezingen en gastlessen over het werk dat ik met de stichting doe in Nepal waarbij kinderen centraal staan. Ik streef er naar om mijn publiek te inspireren.

Mijn verhaal gaan over ons werk in Nepal, de uitdagingen die kinderen daar hebben, land en cultuur en waarom de kinderen NIET zielig zijn, maar wel hulp nodig hebben.
In de basis zijn er drie opties:
1. Een gastles op basis- en middelbare scholen
2. Een lezing over de stichting en ons werk in Nepal
3. Mijn persoonlijke verhaal waarin het werk van de stichting uiteraard een belangrijke plek inneemt, maar veel verder gaat dan dat. 

Ik lever maatwerk en maak mijn verhaal passend bij mijn publiek en uw gelegenheid. Ik  streef ernaar mijn gehoor te raken en inspireren. Mijn insteek is altijd positief, serieus, hier en daar met een knipoog en een vleugje cynisme, maar altijd met alle respect!

Heeft u belangstelling voor een goed verhaal over mooie kinderen die met onze hulp verder komen? Wilt u de blik van uw leerlingen verbreden? Staat u open voor de geleerde lessen van een ander die u verder kunnen helpen? Wilt u iets doen voor het goede doel? Vind u het leuk om meer te horen over een land dat u niet (goed) kent? Stuur dan nu een mail, dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op om de details door te nemen.

Schuiven naar boven
Copied!
Copied!