Doneer nu!
Word onze vriend

Word onze vriend

Laten we voorop stellen dat we blij met alle giften en donaties die we mogen ontvangen! Maar we vinden het extra bijzonder, als je ons werk voor langere tijd wilt ondersteunen. Dat zien we als een daad van langdurige vriendschap en zeker voor de kinderen in Nepal hoor je dan bij een speciale vriendenclub. Daarom: wordt lid van onze vriendenclub!

Hoe werkt dat dan? Wel, vrienden steunen ons werk middels een periodieke schenking. Een periodieke schenking mag je in zijn geheel aftrekken van de belasting. Dit in tegenstelling tot een ‘gewone’ gift waarvoor een drempelbedrag bestaat. Om in aanmerking te komen voor dit belastingvoordeel, moet de periodieke schenking voldoen aan deze voorwaarden:

Je kunt het formulier ingevuld en ondertekend mailen naar hh@4smilingfaces.com of per post opsturen naar Stichting Helping Hands 4 Smiling Faces, Brechtje Spiegelerf 4, 3813 NL Amersfoort. Nadien ontvang je de door ons ondertekende versie op dezelfde wijze retour.

Belastingaangifte

Naast de door beide partijen ingevulde en ondertekende overeenkomst heb je de volgende gegevens nodig voor je belastingaangifte:

Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust via hh@4smilingfaces.com.

Tegenprestatie

Eens per jaar organiseren we een speciale avond voor onze vrienden. We geven dan een update van ons werk, er is ruimte voor vragen stellen en nadere kennismaking. Datum en programma voor 2023 zijn nog niet bekend. Zodra de datum voor de Vriendenavond 2023 bekend is, informeren wej je natuurlijk meteen. Graag tot dan!