Doneer nu!
Word onze vriend
Nieuws -

Begin

Dag 15: lunch

Vandaag was de dag van vele ontmoetingen, waarbij we ons kamp hadden opgeslagen op het bovenste buitenterras van het Paradise Café met uitzicht op Boudhanath Stoepa. We begonnen met een gezellige lunch met Tshering, Susma en hun beider dochters. De dames zijn beiden werkzaam bij de DRC en al vanaf het begin dierbare vrienden.

Klimmers

Tijdens de lunch voegden de Nederlandse bergklimmers Bartjan, Bennie en Eric zich ook bij het gezelschap. Alledrie waren ze zijn ze met onze ambassadeur Wilco van Rooijen en zijn maat Cas van de Gevel meegeweest op de acclimatisatieklim naar de Mera Peak (6466 meter). Wilco en Cas zijn nu begonnen aan de beklimming van de Kanchenjunga (8586 meter). Met hun expeditie willen de mannen ook aandacht vragen en geld inzamelen voor 4 Smiling Faces. 🙏🏽

Met dit bonte gezelschap van oude en nieuwe vrienden werd het een mooie en gezellige middag. Dit krijgt in Nederland zeker nog een vervolg. Hopelijk is het het begin van nog meer moois.

Het hele gezelschap.

Meiden

Ter afsluiting nog een gezellige ontmoeting met ons voormalige beursontvangers Fudoma, Tshering, Elli en Lhamu. Altijd gezellig en dit maal ook nuttig, want we hebben hun testimonials opgenomen.

#4SmilingFaces #Kanchenjunga2022

Dit is een verslag om duidelijk te maken wat we hier van dag tot dag doen. Onze overpeinzingen over de situatie in/om de tehuizen die 4 Smiling Faces hier steunt brengen we op een later moment voor het voetlicht.