Doneer nu!
Wordt onze vriend

Ambassadeur Wilco van Rooijen

Professioneel avonturier en bergbeklimmer Wilco van Rooijen is sinds begin 2018 ambassadeur van Stichting 4 Smiling Faces. Hij steunt ons werk niet alleen in woord, maar vooral ook in daad. Met grote en kleine acties en activiteiten.

Zo heeft Wilco in het voorjaar van 2018 een indrukwekkende poging gedaan om de 8.586 meter hoge berg Kangchenjunga in Nepal te beklimmen, en heeft daarmee geld opgehaald voor 4 Smiling Faces.

Anno 2022 heeft Wilco – samen met zijn klimmaat Cas van de Gevel – een nieuwe poging gedaan om Kangchenjunga te beklimmen. Wederom hebben zij daarbij aan 4 Smiling Faces gedacht als een van de drie goede doelen die zij ondersteunen. Wat een prachtig gebaar! 🙏🏽

Als ambassadeur vraagt Wilco aandacht voor de kwetsbare kinderen in Nepal. Net als wij, wil Wilco hen een mooie toekomst bieden en een vervolgstudie na de middelbare school is de poort naar een kansrijke en zelfstandige toekomst. Daarom wordt de opbrengst van zijn activiteiten besteed aan studiebeurzen voor kinderen die niemand anders hebben om op terug te vallen.

Je kunt nog altijd meedoen door te doneren. Help je mee? Gebruik de donatiebutton op deze pagina. Hoe meer geld er binnenkomt, hoe meer studiebeurzen mogelijk zijn. Alle bijdragen helpen, zijn heel hartelijk welkom en helpen onze kinderen verder!

Wat wij kunnen doen met je donatie?

Een heleboel! Bekijk onze verlanglijst. Daarop geven we aan wat we nodig hebben voor de kinderen en hoeveel het kost. Heel hartelijk dan voor je bijdrage. Samen helpen wij kinderen verder!