AMBASSADEUR: WILCO VAN ROOIJEN

Professioneel avonturier/bergbeklimmer Wilco van Rooijen is sinds begin 2018 ambassadeur van stichting 4 Smiling Faces. Hij steun ons werk niet alleen woord, maar vooral ook in daad. Met grote en kleine acties en activiteiten.

Zo heeft Wilco in het voorjaar van 2018 een indrukwekkende poging gedaan om de 8.586 meter hoge berg Kangchenjunga in Nepal te beklimmen en daarmee geld opgehaald voor 4 Smiling Faces. Hij wilde als eerste Nederlander en zonder gebruik te maken van extra zuurstof de top bereiken van ’s werelds derde hoogste berg. Vanwege extreem slechte weersomstandigheden en ziekte van een teammaat is de expeditie weliswaar voortijdig gestopt, de inzameling was een groot succes.

Als ambassadeur vraagt Wilco aandacht voor de kwetsbare kinderen in Nepal. Net als wij, wil Wilco hen een mooie toekomst bieden en een vervolgstudie na de middelbare school is de poort naar een kansrijke en zelfstandige toekomst. Daarom wordt de opbrengst van zijn activiteiten besteed aan studiebeurzen voor kinderen die niemand anders hebben om op terug te vallen.

U kunt nog altijd meedoen door te doneren. Helpt u mee? Gebruik de donatiebutton op deze pagina. Hoe meer geld er binnenkomt, hoe meer studiebeurzen mogelijk zijn. Alle bijdragen helpen, zijn heel hartelijk welkom en helpen onze kinderen verder!

WAT WIJ KUNNEN DOEN MET UW DONATIE?

Een heleboel! Bekijk onze verlanglijst. Daarop geven we aan wat we nodig hebben voor de kinderen en hoeveel het kost.

Heel hartelijk dan voor uw bijdrage. Samen helpen wij kinderen verder!

DONEREN

Ja, ik ondersteun graag het werk van Stichting 4 Smiling Faces.

Wij besteden uw donatie aan onze projecten en activiteiten zoals beschreven onder

Onze bankrekening staat op onze officiële naam: Stichting Helping Hands 4 Smiling Faces, die ook verschijnt op de afschrijving.
(Wij vragen en verwerken deze gegevens om uw donatie op de juiste wijze af te handelen. Zie onze privacyverklaring)

Hartelijk dan voor uw bijdrage.
Samen helpen wij kinderen verder!

Schuiven naar boven
Copied!
Copied!