Doneer nu!
Word onze vriend

Onze alumni

Deze jonge mensen hebben dankzij een beurs van 4 Smiling Faces hun opleiding afgerond, zijn aan het werk, bouwen aan hun eigen, onafhankelijke leven en maken hun eigen keuzes. Wij zijn erg trots op deze mooie mensen die Nepal mooier maken!

Fudoma is voormalig bewoner van de DRC. Sinds 2018 is zij PCL gediplomeerd verpleegkundige. Ze werkt op de neonatale intensive care van Nepals grootste academische ziekenhuis, het Nepal Medical College in Kathmandu.
Lees hier meer
Zie hier meer

Kabita is voormalig bewoner van het NWCSS weeshuis. Sinds 2018 is ze PCL gediplomeerd verpleegkundige. Ze heeft een aantal jaren gewerkt als operatieassistente in onder andere het OM Hospital and Research Center in Kathmandu. In 2023 kreeg ze vanuit een andere bron de mogelijkheid om verder te studeren in Japan.

Maya is voormalig bewoner van de DRC. Ze heeft in 2019 het toen nog bestaande verlengde schoolprogramma Plus 2 Management afgerond. Sindsdien heeft ze gewerkt als secretaresse. Inmiddels is ze getrouwd met de man van haar eigen keuze en runnen ze samen hun eigen bedrijfje in Kathmandu.

Tshering is voormalig bewoner van de DRC. Ze is sinds 2020 PCL gediplomeerd verpleegkundige. Ze werkte enkele jaren op de intensive care van het OM Hospital and Research Center in Kathmandu. Nu is ze in het Verenigd Koninkrijk om daar te werken in de National Health Service.
Zie hier meer
(Zij ontving een beurs van een andere bron; wij betaalden de kosten die niet door die partij werden gedekt.)

Lhamu is voormalig bewoner van de DRC. Ze is sinds 2020 PCL gediplomeerd verpleegkundige. Sinds 2023 woont ze in de buurt bij haar vader en zijn gezin in Koeweit. Ze werkt op de eerste hulp van een ziekenhuis en maakt plannen voor een volgende stap in haar carrière in een ander land.


Ellie is voormalig bewoner van de DRC. Ze is sinds 2020 PCL gediplomeerd verpleegkundige. Ze werkt op de algemene chirurgische afdeling van het OM Hospital and Research Center in Kathmandu.
Zie hier meer

Tashi is voormalig bewoner van de DRC. Hij is sinds 2023 Bachelor in Hotelmanagement. Hij heeft zijn eindstage gelopen in een 5-sterrenhotel in Dubai, waar hij na zijn afstuderen nog steeds werkt. Hij maakt plannen voor een volgende stap in haar carrière in een ander land.

Passang kennen we van het ambulante programma van de DRC. Ze heeft in het voorjaar van 2023 de PCL-opleiding Medische Laboratoriumtechniek afgerond en werkt nu in een erkend laboratorium in Kathmandu en werkt zo aan haar eigen, zelfstandige toekomst. 


Daarnaast zijn er nog drie jongeren die we tijdelijk hebben ondersteund met een beurs. Zij hebben inmiddels een andere, persoonlijke sponsor gekregen/gevonden. Dit zijn in de meeste gevallen voormalige, buitenlandse vrijwilligers die in het verleden enige tijd in het weeshuis hebben doorgebracht met en bij de kinderen, die de opleiding van hun favoriete kind financieren.