Doneer nu
Word onze vriend
Archief -

2018 Wilco klimt Kanchenjunga

Avonturier/bergbeklimmer Wilco van Rooijen, sinds begin 2018 ambassadeur van stichting 4 Smiling Faces, heeft in april/mei 2018 een indrukwekkende poging gedaan om de 8.586 meter hoge berg¬†Kangchenjunga¬†in Nepal te beklimmen.¬†Als eerste Nederlander en zonder gebruik te maken van extra¬†zuurstof wilde Wilco de top bereiken van ’s werelds derde hoogste berg. Vanwege extreem slechte weersomstandigheden en ziekte van een teammaat is de expeditie voortijdig gestopt.

Als ambassadeur vraagt Wilco aandacht voor de kwetsbare kinderen in Nepal. Net als wij, wil Wilco hen een mooie toekomst bieden en een vervolgstudie na de middelbare school is de poort naar een kansrijke en zelfstandige toekomst. Daarom wordt de opbrengst van zijn activiteiten besteed aan studiebeurzen voor kinderen die niemand anders hebben om op terug te vallen.

U kunt altijd meedoen door te doneren. Helpt u mee? Gebruik de donatiebutton op deze pagina. Hoe meer geld er binnenkomt, hoe meer studiebeurzen mogelijk zijn. Alle bijdragen helpen, zijn heel hartelijk welkom en helpen onze kinderen verder!

Wilco zet zich in voor deze en andere kinderen

Wilco in Radio1Journaal (2/4/18)

De mens heeft geen behoefte aan een rustig bestaan, maar aan een uitdaging waarvoor hij zijn capaciteiten moet ontplooien en moet vechten. En als er iemand voor moet vechten, dan zijn het wel de kinderen die Smiling Faces ondersteunt. En ik vecht heel graag een beetje met hen mee.

(Wilco van Rooijen)

19/3/2018
5/5/2018
5/4/2018
30/5/2018

Wat wij kunnen doen met uw donatie?

Een heleboel! Bekijk onze verlanglijst. Daarop geven we aan wat we nodig hebben voor de kinderen en hoeveel het kost.

Volg Wilco via zijn socials:

De inhoud van deze pagina’s is tot stand gekomen door nauwe samen werking tussen¬†Stichting 4 Smiling Faces¬†&¬†Team Wilco van Rooijen.