Doneer nu!
Word onze vriend
Nieuws -

Weerzien

Dag 3: oude vrienden

Na een lange, maar gebroken (leve het tijdsverschil 😵) nacht vanmorgen na het ontbijt naar Boudhanath Stoepa geweest. Al jaren een van mijn meest favoriete plekken in Nepal. Nu extra leuk omdat het niet druk is; er zijn vooral locals (in dit geval vooral Tibetanen die met hun mala’s en gebedsmolens een bijzondere aanblik zijn) en af en toe een verdwaalde toerist, zoals ondergetekende.

Na een rondje stoepa zijn we neergestreken op het dakterras van het Paradise café, met een top uitzicht op de stoepa en iedereen die daar zijn rondjes omheen loopt. Daar ook ons dagelijkse potje scrabble gespeeld en dat is toch net even anders met uitzicht op een werelderfgoed. 😍

Lotus Family

In de middag op bezoek geweest bij Iman en Bini van de Lotus Family Foundation. Een blij weerzien met goede vrienden. Uitgebreid bijgepraat en natuurlijk kreeg we een rondleiding. Het resultaat was meteen een lijst met projecten waarmee dit bijzondere stel (dat naast hun eigen zoon zorgt voor 12 pleegkinderen) echt verder kunnen helpen. Later meer daarover.

Verjaardag

Terug op de thuisbasis was het verjaardagsfeest in de buitenschoolse opvang in volle gang met zang en dans, lekker eten en natuurlijk taart. Super leuk om hele blije kids te zien. Het is echt een compliment aan Asha, Devendra, Gita en hun team dat sommige kinderen echt al jaren komen. Geweldig!

#4SmilingFaces #Kanchenjunga2022

Dit is een verslag om duidelijk te maken wat we hier van dag tot dag doen. Onze overpeinzingen over de situatie in/om de tehuizen die 4 Smiling Faces hier steunt brengen we op een later moment voor het voetlicht.