Doneer nu!
Word onze vriend

Corona noodhulp (2)

Wanneer?

Juli 2020

Wat is het probleem?

De Coronalockdown in Nepal duurt voort. Het aantal besmettingen en sterfgevallen stijgt. Het leven wordt moeilijker en moeilijker. De kinderen (en hun families) van het de buitenschoolse opvang SHCOP komen steeds verder in de knel Als dagloners hebben hun ouders geen werk en geen inkomen om gezin te onderhouden. Ze zijn volledig aangewezen op hulp van buiten af.  

Met veel passie en toewijding proberen de vrijwilligers van de opvang de thuiszittende kinderen te ondersteunen. Ze voorzien hen waar mogelijk van voedsel en allerlei andere noodzakelijke goederen. Ze verbouwen zelfs eigen groeten en fruit. De middelen van de opvang en de vrijwilligers zijn inmiddels uitgeput en er is dringend hulp nodig om de kinderen de broodnodige ondersteuning te blijven geven.

Wat is de oplossing?

De oplossing is dat 4 Smiling Faces geld overmaakt waarmee de vrijwilligers voedsel, noodzakelijke materialen, zaden en groenteplantjes kunnen kopen.

Wat is het resultaat?

Het resultaat is dat de vrijwilligers de kinderen van het SHCOP en hun familie verder kan helpen met voedsel en andere noodzakelijke materialen.