Doneer nu!
Word onze vriend
Nieuws -

See you

Dag 17: Dicht

Vandaag wilden we op bezoek bij een klooster in de bergen rondom Kathmandu. Met veel moeite slaagden we erin om de taxichauffeur duidelijk te maken waar we naar toe wilden. Daar aangekomen was het een teleurstelling, want het klooster was gesloten. Dus maar even thee gaan drinken bij de Lotus familly, die daar niet al te ver vandaan woont.

SHCOP

Terug thuis tijd doorgebracht bij de buitenschoolse opvang SHCOP en met de kinderen gespeeld. Ze zijn nog zo klein dat de meesten qua Engels niet verder komen dan ‘hello sister, how are you?’ maar dat mag de pret niet drukken. Spelen lukt altijd. Het is gezellig. Fijn om te zien dat de kinderen het hier goed hebben. Ze zijn duidelijk heel blij hier te zijn.

Afscheid

In de avonduren nemen we afscheid van Sushant, die morgen weer teruggaat naar zijn leven in Australië. Het was super gezellig om hem na al die jaren weer mee te maken. Fijn om te merken dat de vriendschap van toen nog steeds bestaat. Het was gezellig! See you later!

#4SmilingFaces #Kanchenjunga2022

Dit is een verslag om duidelijk te maken wat we hier van dag tot dag doen. Onze overpeinzingen over de situatie in/om de tehuizen die 4 Smiling Faces hier steunt brengen we op een later moment voor het voetlicht.