Doneer nu!
Ons boek

Sakwo

Dag 7: frisse lucht

Vandaag een toeristisch dagje met een uitstapje buiten de stad. We (Asha, Devendra, Gita, André en ondergetekende) zijn naar Sakwo geweest, zo’n 10 kilometer buiten de stad. Daar was de lucht veel schoner; echt heerlijk.

Eerst een tempel bekeken, die in de maand december het middelpunt is van een festival waar honderdduizend mensen op af komen….daar wil je niet bij zijn, want zo groot is het complex niet. Maar zo in alle rust was het leuk en sereen om er even rond te lopen. Daarna uitgebreid en heerlijk geluncht op een terras met uitzicht over de Kathmandu Vallei; vol groene heuvels en weidse landerijen. Heel anders dan in de stad. Dat was genieten.

Maar op een goed moment moesten we toch weer terug naar de stad. Niet zonder reden want einde middag kwamen Suddha (links op de foto boven) en Sita (rechts) op bezoek. Beiden zijn beursontvangers en hebben de geboden kans met beide handen aangepakt. Dat was weer een goed en indrukwekkend gesprek met twee jonge, powervrouwen die precies weten wat ze willen. Mooi, leerzaam en nog gezellig ook.

Top dag!

Lekker lunchen met uitzicht over de vallei (vlnr Gita, Asha en Devendra)

#4SmilingFaces #Kanchenjunga2022

Trefwoorden: , ,