Doneer nu!
Word onze vriend
Nieuws -

Lieve Tashi

Als een van de ontvangers van onze studiebeurzen ben je momenteel erg druk met de laatste lootjes van je opleiding bachelor hotelmanagement. Dat heeft je gebracht naar een 5-sterren hotel in Dubai, waar je sinds oktober stage loopt. Als ik je goed begrijp is het erg hard werken, leer je heel veel, vind je het superleuk en maak je veel nieuwe vrienden. Dat klinkt goed en is je zo gegund!
4 Smiling Faces is apetrots op je! Je hebt altijd hard gewerkt, goed je best gedaan en je maakt ons vertrouwen in jou meer dan waar. Je droom om na je opleiding je vader verder te ondersteunen bij zijn werk in de DRC en uiteindelijk door te groeien naar een eigen hotel, komt steeds dichterbij. Ik ben er van overtuigd dat je droom gaat uitkomen en ben graag een van je eerste gasten.
Ga vooral door op de ingeslagen weg, dan komt het vast helemaal goed met jou. Je bent een schoolvoorbeeld van waarom onze manier van helpen echt helpt: we boden jouw de kans en je hebt die met beide handen aangegrepen en maakt echt wat van je leven.
You go guy 💪🏼
We zijn apetrots op jou.