Doneer nu!
Word onze vriend
Nieuws -

Komen en gaan

Dag 19: In loop

Ongelooflijk dat het alweer bijna voorbij is. Zo kwamen we aan met drie hele weken voor ons en nu is het al weer bijna voorbij. Vandaag daarom een inloop-feestje; iedereen kan komen wanneer het hem/haar uitkomt. Dat is de beste oplossing omdat iedereen een ander schema heeft met werk en andere activiteiten.

In de ochtend kwamen Ashmita en Meena langs; twee (voormalige) bewoonsters van het NWCSS-weeshuis. Eerst een goed gesprek gehad over hun leven nu en toekomstplannen en vervolgens hebben ze ons flink geholpen met koken. DANK meiden! Jullie zijn goud waard.

In de loop van de middag komt er een bonte verzameling aan mensen langs die ik in de loop der jaren in Nepal heb ontmoet. Ze zijn allemaal huidige en voormalige studiebeurs ontvangers. Wat een mooie groep mensen en wat is het prettig om te zien en horen dat onze hulp hen echt heeft geholpen en nog helpt. Het is een ding om het idee te hebben dat onze hulp helpt, het is veel beter om te zien en horen dat het inderdaad zo werkt. BLIJ! Zien/horen = geloven. Het was een mooie, warme (letterlijk en figuurlijk) dag.

Meena en Asha
Gezelligheid

#4SmilingFaces #Kanchenjunga20

Dit is een verslag om duidelijk te maken wat we hier van dag tot dag doen. Onze overpeinzingen over de situatie in/om de tehuizen die 4 Smiling Faces hier steunt brengen we op een later moment voor het voetlicht.