Doneer nu!
Word onze vriend
Nieuws -

Eindelijk

Eindelijk is het zover. Ik ga naar Nepal en deze keer niet alleen; een van onze bestuursleden gaat mee om met eigen ogen te zien met en voor wie 4 Smiling Faces zich al sinds 2008 inzet.

Na ruim 3 jaar gaat het dus gebeuren: Nepal, we komen eraan. We hebben er ontzettend veel zin. Oorspronkelijk was het plan was om eind 2019 te gaan, maar door omstandigheden werd dat voorjaar 2020. Toen kwam corona stond de wereld op zijn kop. Net als iedereen vielen we terug op Whatsapp en FaceTime om in contact te blijven met onze kinderen en vrienden in Nepal. Dat ging prima, maar er gaat helemaal niets boven elkaar live in de ogen kunnen kijken. Dat gaat dit voorjaar gebeuren.

We gaan de kinderen opzoeken en met hen in gesprek. Hoe is het hen vergaan de afgelopen twee coronajaren? Hoe gaat het met hun gezondheid? Zijn ouders (als ze die hebben) weer aan het werk? Hebben ze veel achterstand opgelopen op school? Kunnen ze hun draai weer vinden nu ook in Nepal de maatregelen zijn en worden teruggedraaid? Wat zijn hun zorgen en wat kunnen we doen om die weg te nemen?

De tijd gaat het leren. We verheugen ons zeer op alle ontmoetingen.