Doneer nu!
Word onze vriend
Nieuws -

Corona

Januari is altijd al een lastige maand: De feestdagen zijn voorbij. Het dagelijkse leven is weer in volle hevigheid losgebarsten. Grijs dan wel koud weer. En dit jaar krijgen we er – met dank aan corona – nog de 2de lockdown bij. Een heftige tijd voor ons allen. Sterkte gewenst iedereen!

Januari in Nepal is ook niet bepaald eenvoudig. Want het is koud en verreweg de meeste mensen leven in onverwarmde huizen. Brrrrr. Maar zoals altijd zijn de Nepali vindingrijk en hebben ze zo hun manieren om het toch warm te hebben.

Corona is nog altijd niet onder controle. Ook niet in Nepal. En hoewel er bij ons heel voorzichtig licht te zien is aan het einde van de tunnel, is dat aan de voeten van de Himalaya nog niet waar te nemen. Er wordt wel gevaccineerd, maar niet op grote schaal. Vooralsnog lijkt het toch vooral te gaan om hooggeplaatsten. Het gewone volk moet waarschijnlijk nog lang wachten.

Why Nepals covid 19 figures are deceptive

Ook daarom hebben onze kleine en grote mensen in Nepal ook dit jaar weer volop onze hulp en ondersteuning nodig. Want 2021 is nog net zo moeilijk als 2020 en wordt misschien nog wel lastiger.

Help je ons om hen te helpen?