Doneer nu
Word onze vriend
Nieuws -

Anders

Dag 14: Lotus

Vandaag wilden we naar Kopan Gompa, een klooster in de heuvels rondom Kathmandu. Niet gemakkelijk om er te komen met een taxichauffeur die niet wist waar hij heen moest. Toen we toch uiteindelijk aankwamen bleek het klooster gesloten te zijn voor publiek; dat hadden ze dus niet aangegeven op de website. 😢

En omdat het vandaag kennelijk anders loopt dat geplant, zijn we even thee gaan drinken bij de Lotus Family, die daar niet heel ver vandaan woont. Dat was als altijd erg gezellig en deed het debacle van Kopan snel vergeten.

Huwelijk

Terug thuis stonden Asha en Devendra op punt om te vertrekken naar een huwelijksfeest in de familie. Daar hoort bij dat ze geheel in stijl gekleed gaan. De sari van Asha was prachtig.

SHCOP

Op het dak zijn de mannen vol op bezig met de rekken te smeden waarmee er nog meer groentes kunnen worden gekweekt voor de buitenschoolse opvang, de daaraan verbonden arme families en natuurlijk Asha en Devendra zelf. Het is nog een werk in uitvoering; maar het wordt mooi, functioneel en verhoogd de productiviteit.

Natuurlijk ook nog even zitten kletsen een spelen met de kinderen in de opvang.

#4SmilingFaces
#Nepal   
#Kinderen      
#GevenIsLeuk

Dit is een verslag om duidelijk te maken wat we hier van dag tot dag doen. Onze overpeinzingen over de situatie in/om de tehuizen die 4 Smiling Faces hier steunt brengen we op een later moment voor het voetlicht.