LHAMU

Lhamu is al onderweg naar een zelfstandige toekomst dankzij een studiebeurs van 4 Smiling Faces.
Ik heb altijd graag verpleegster willen worden, omdat ik dan mensen kan helpen. Bovendien heb ik als verpleegster altijd de mogelijkheid om in het buitenland te werken. Dat lijkt me geweldig. Ik weet nog niet of ik dat ook echt ga doen, maar als verpleegster heb ik in ieder geval die optie en dat vind ik een fijne gedachte.

Maar voor het zover is, moet ik nog even door studeren voor mijn registratie en dat kan ik doen dankzij hulp van 4 Smiling Faces. Dank jullie wel Nederland! Ik heb geen idee wat er was gebeurd als ik die hulp niet had gekregen, maar ik weet zeker dat het niet goed zou zijn geweest.

Ik hoop mij uiteindelijk te specialiseren als operatieverpleegkundige, want dat lijkt me echt heel spannend. Daar werk ik heel hard voor. Fingers crossed! Als ik aan het werk ben, wil ik mijn ouders financieel ondersteunen, omdat ze mij ook altijd hebben gesteund, ondanks dat ze het financieel moeilijk hadden. I want to pay it forward, want dat is de enige manier die ik kan bedenken om de mensen die mij hebben gesteund te bedanken.”

Kinderen in Nepal verdienen een toekomst!
Helpt u mee?

Schuiven naar boven
Copied!
Copied!