FUDOMA

Fudoma is het bewijs dat helpen helpt. Dankzij een beurs van 4 Smiling Faces is zij zelfstandig en maakt zij haar eigen keuzes.

“Daardoor kon ik mijn droom waarmaken en verpleegster worden. Ik werk nu op de intensive care van een van Kathmandu’s grotere opleidingsziekenhuizen en verdien mijn eigen salaris. Daar ben ik hartstikke trots op. Nu kan ik ook mijn vader financieel ondersteunen. Paying it forward! Hij heeft zijn hele leven zo hard gewerkt om zijn kinderen een beter leven te geven. Daar ben ik hem ontzettend dankbaar voor.

Iedereen in Nederland die heeft geholpen om mijn beurs mogelijk te maken, wil ik heel hartelijk bedanken. Zonder die hulp en steun was het voor mij volstrekt onmogelijk geweest om te studeren. De wil was er altijd, maar de middelen ontbraken. Ik vind het bijzonder dat jullie mij hebben geholpen, terwijl jullie mij niet kennen. Het enige wat ik terug kan doen is hard werken en de beste verpleegster zijn die ik kan zijn. Mijn dank is groot; meer dan ik ooit in woorden kan uitdrukken.”

Kinderen in Nepal verdienen een toekomst!
Helpt u mee?

Schuiven naar boven
Copied!
Copied!