2020 NWCSS CORONA NOODHULP

Uitvoering
Mei 2020

Wat is het probleem?
Zoals vaak zijn vooral de armste en meest kwetsbare grote en kleine mensen de dupe van crises. Zeker van dergelijk ongekende grote crises als die rond Corona. Velen van de volwassenen zijn dagloner, hebben hun baan verloren en verdienen niets meer. Zij leven vaak met velen in een hele kleine ruimte en hebben geen reserves. Zoals de kinderen van het NWCSS Weeshuis. Zij hebben niemand om op terug te vallen en staan er helemaal alleen voor. Nepal heeft geen ondersteuningsregelen zoals bij ons.

Met veel kunst en vliegwerk proberen de vrijwilligers de NWCSS-kinderen toch te ondersteunen. Ze voorzien hen waar mogelijk van voedsel en allerlei andere noodzakelijke goederen die nodig zijn. Ook zijn ze gestart met de verbouw van eigen groenten en fruit, maar dat levert uiteraard niet meteen voldoende op. De middelen van de vrijwilligers zijn zeer beperkt en ze hebben nu dringend hulp nodig om de kinderen de broodnodige ondersteuning te blijven geven.

Wat is de oplossing?
De oplossing is dat 4SmilingFaces geld overmaakt waarmee de vrijwilligers voedsel, noodzakelijke materialen, zaden en groentenplantjes kan aanschaffen.

Wat is het resultaat?
Het resultaat is dat de vrijwilligers de kinderen van het NWCSS weeshuis verder kan helpen met voedsel en andere noodzakelijke materialen.

Schuiven naar boven
Copied!
Copied!