2017 SHCOP Maandlasten

2017 SHCOP Maandlasten

Uitvoering
Februari t/m juli 2017

Wat is het probleem?
De maandelijkse kosten van het SHCOP worden vooral gefinancierd door gewaardeerde vrijwilligers uit Canada. Wegens omstandigheden buiten hun controle zijn zij even niet in staat om voldoende geld in te zamelen om het programma de komende maanden draaiende te houden.

Wat is de oplossing?
De oplossing is dat 4SmilingFaces voor een bepaalde periode een deel van de maandlasten betaald. We doen dit om dat het programma anders kinderen moet weigeren, wegsturen of  – erger nog – helemaal moet stoppen. Gezien de moeilijke situatie waarin de kinderen zitten is dat geen optie, want zij hebben letterlijk en figuurlijk nergens anders waar ze terecht kunnen.

Wat is het resultaat?
Het resultaat is dat het SHCOP in ieder geval t/m juli met volle vaart vooruit kan.

 

About Post Author

4 Smiling Faces

Smiling Faces is de korte naam van Stichting Helping Hands 4 Smiling Faces, die in 2009 is opgericht door Tjitske Weersma. Wij verbeteren de leefwereld van kinderen in kindertehuizen in ontwikkelingslanden met concrete, kleinschalige projecten waarbij zij centraal staan. Wij ondersteunen hen ook als ze met 18 jaar die tehuizen moeten verlaten zonder dat ze een vangnet hebben om op terug te vallen. Bij ons komen zij eerst. Met onze hulp komen zij zoveel verder.