2016 DRC Ramen & Deuren

2016 DRC Ramen & Deuren

Tijdens de aardbevingen en sindsdien voortdurende naschokken heeft het DRC gebouw grote schade opgelopen. Deze is sindsdien grotendeels hersteld. Een van de klussen die nog steeds moest gebeuren was de reparatie of vervanging van ramen en deuren: deze zijn kapot, klemmen, sluiten niet goed. Dat is niet veilig, heeft nare gevolgen voor het binnenklimaat (schimmelvorming door vocht) en het ziet er niet goed uit.

De oplossing is om ramen en deuren waar mogelijk te repareren en anders te vervangen. Het doel is om veilig sluitende ramen en deuren te hebben en daardoor een beter binnenklimaat.

Het werk is uitgevoerd is september 2016.

About Post Author

4 Smiling Faces

Smiling Faces is de korte naam van Stichting Helping Hands 4 Smiling Faces, die in 2009 is opgericht door Tjitske Weersma. Wij verbeteren de leefwereld van kinderen in kindertehuizen in ontwikkelingslanden met concrete, kleinschalige projecten waarbij zij centraal staan. Wij ondersteunen hen ook als ze met 18 jaar die tehuizen moeten verlaten zonder dat ze een vangnet hebben om op terug te vallen. Bij ons komen zij eerst. Met onze hulp komen zij zoveel verder.