2015 STUDIEBEURZEN Batterij

2015 STUDIEBEURZEN Batterij

In 2015 kreeg 4SmilingFaces een oude maar nog goed functionerende Apple laptop van een vriend van een vriend die uit KTM vertrok. Ze wilde dat de laptop mensen die ‘m goed konden gebruiken zou helpen, omdat hij nog zo goed was en gelukkig mochten wij ‘m komen halen.

We hebben de laptop geaccepteerd om hem door te geven aan een aantal student in ons studiebeurzen programma in de overtuiging dat het hen zou helpen bij hun studie. Ze gebruiken ‘m intensief. Zo zeer zelfs, dat de batterij van de laptop nu helemaal dood is van ouderdom.

De oplossing is dat een compleet nieuwe batterij wordt geinstalleerd. Daar betalen wij graag voor.

About Post Author

4 Smiling Faces

Smiling Faces is de korte naam van Stichting Helping Hands 4 Smiling Faces, die in 2009 is opgericht door Tjitske Weersma. Wij verbeteren de leefwereld van kinderen in kindertehuizen in ontwikkelingslanden met concrete, kleinschalige projecten waarbij zij centraal staan. Wij ondersteunen hen ook als ze met 18 jaar die tehuizen moeten verlaten zonder dat ze een vangnet hebben om op terug te vallen. Bij ons komen zij eerst. Met onze hulp komen zij zoveel verder.