2015 NWCSS Nieuwe Dashain kler...

2015 NWCSS Nieuwe Dashain kleren

Het is weer die tijd van het jaar: het belangrijkste Hindoe festival Dashain gaat beginnen. Traditiegetrouw krijgen kinderen in Nepal met Dashain nieuwe kleren. Voor het NWCSS weeshuis is dat altijd al een moeilijke traditie om in stand te houden, maar dit jaar helemaal. Al het beschikbare geld is nodig voor de herbouw/renovatie als gevolg van de aardbevingen die onvoorstelbare schade hebben aangericht.

Zie hier de taak voor 4SmilingFaces. Alle NWCSS kinderen worden geheel in het nieuw gestoken. Niet alleen omdat het traditie is, maar vooral ook omdat ze die echt nodig hebben. Het behoeft geen uitleg dat opgroeiende kinderen geregeld nieuwe kleren nodig hebben en als we daarmee een belangrijke traditie ere houden: Top!

About Post Author

4 Smiling Faces

Smiling Faces is de korte naam van Stichting Helping Hands 4 Smiling Faces, die in 2009 is opgericht door Tjitske Weersma. Wij verbeteren de leefwereld van kinderen in kindertehuizen in ontwikkelingslanden met concrete, kleinschalige projecten waarbij zij centraal staan. Wij ondersteunen hen ook als ze met 18 jaar die tehuizen moeten verlaten zonder dat ze een vangnet hebben om op terug te vallen. Bij ons komen zij eerst. Met onze hulp komen zij zoveel verder.