2015 HOPE Anti ijzer waterfilt...

2015 HOPE Anti ijzer waterfilter

Het drinkwater bij de Hope Foundation zit vol ijzer. Zo vol dat het regelmatig bruin van kleur is. Niet echt lekker om te drinken en ook niet gezond. En als je jezelf of je kleren er in wast, worden beiden niet echt schoon.

Met de aanschaf en installatie van een filterinstallatie is dat probleem verholpen. Het water is beter van kwaliteit, de was wordt echt schoon en jij zelf ook. Dat is beter voor iedereen.

NB in de Hope Foundation drinken ze gebotteld water uit dezelfde installaties die je ook veel ziet in westerse bedrijven. Met van die grote blauwe flessen. Deze oplossing werkt hier (in tegenstelling tot in het CHC weeshuis) wel, omdat er constant toezicht is door volwassenen, die toezien op goed gebruik van de installatie.

About Post Author

4 Smiling Faces

Smiling Faces is de korte naam van Stichting Helping Hands 4 Smiling Faces, die in 2009 is opgericht door Tjitske Weersma. Wij verbeteren de leefwereld van kinderen in kindertehuizen in ontwikkelingslanden met concrete, kleinschalige projecten waarbij zij centraal staan. Wij ondersteunen hen ook als ze met 18 jaar die tehuizen moeten verlaten zonder dat ze een vangnet hebben om op terug te vallen. Bij ons komen zij eerst. Met onze hulp komen zij zoveel verder.