2013 NWCSS Nieuwe kleren

2013 NWCSS Nieuwe kleren

Ter gelegenheid van belangrijke Hindoe festival Dashain krijgen kinderen in Nepal traditiegetrouw nieuwe kleren. Het NWCSS weeshuis kan die traditie dit jaar niet volgen omdat daarvoor geen geld is.

Daar brengt 4SmilingFaces verandering in. Niet alleen omdat het traditie is, maar vooral ook omdat ze die echt nodig hebben. Het is namelijk anderhalf jaar geleden dat ze voor het laatst nieuwe kleren hebben gekregen en dat is lang voor opgroeiende kinderen. De kleren die ze dragen zijn echt afgedragen en verwassen en nauwelijks meer schoon te krijgen.

About Post Author

4 Smiling Faces

Smiling Faces is de korte naam van Stichting Helping Hands 4 Smiling Faces, die in 2009 is opgericht door Tjitske Weersma. Wij verbeteren de leefwereld van kinderen in kindertehuizen in ontwikkelingslanden met concrete, kleinschalige projecten waarbij zij centraal staan. Wij ondersteunen hen ook als ze met 18 jaar die tehuizen moeten verlaten zonder dat ze een vangnet hebben om op terug te vallen. Bij ons komen zij eerst. Met onze hulp komen zij zoveel verder.