2012 DRC Horren & Matrass...

2012 DRC Horren & Matrassen

Zowel in de DRC als het NWCSS weeshuis zijn een aantal matrassen na jaren van intensief gebruik vervangen. Voor de DRC Nepal zijn andere (lees betere kwaliteit) matrassen nodig, omdat ze worden gebruikt door kinderen met een lichamelijke handicap, die niet per definitie zindelijk zijn.

De slaapkamers in beide tehuizen worden voorzien van nieuwe, stevige stalen horren. Niet alleen om de muskieten buiten de deur te houden, maar ook kleine wilde dieren te weren die in de nabij gelegen landelijke omgeving leven en geregeld ongevraagd op bezoek komen. Daarbij gaat het ondermeer om mountain lions, die enorme verwondingen bij kinderen kunnen veroorzaken.

About Post Author

4 Smiling Faces

Smiling Faces is de korte naam van Stichting Helping Hands 4 Smiling Faces, die in 2009 is opgericht door Tjitske Weersma. Wij verbeteren de leefwereld van kinderen in kindertehuizen in ontwikkelingslanden met concrete, kleinschalige projecten waarbij zij centraal staan. Wij ondersteunen hen ook als ze met 18 jaar die tehuizen moeten verlaten zonder dat ze een vangnet hebben om op terug te vallen. Bij ons komen zij eerst. Met onze hulp komen zij zoveel verder.