2012 DRC Badkamer

2012 DRC Badkamer

Tot nu toe heeft de DRC Nepal gedaan zonder een volledig aangepast invalidentoilet en badkamer. Terwijl het een tehuis is voor kinderen met diverse lichamelijke handicaps. Een aangepast toilet/badkamer is dus zeker geen overbodige luxe.

In het verleden leek het onmogelijk om een volledig aangepast invalidentoilet aan te leggen, omdat daarvoor geen ruimte was. Maar nader onderzoek heeft geleerd, dat die ruimte er wel is en dat we dus niet alleen een invalidentoilet kunnen aanleggen, maar de hele badkamer onder handen kunnen nemen.

Zo wordt de badkamer een stuk groter (zodat er meer bewegingsruimte is), geheel voorzien van anti slip tegels, komen overal handgrepen en nog andere voorzieningen die het gebruik door kinderen met een handicap makkelijker en vooral veiliger maken.

About Post Author

4 Smiling Faces

Smiling Faces is de korte naam van Stichting Helping Hands 4 Smiling Faces, die in 2009 is opgericht door Tjitske Weersma. Wij verbeteren de leefwereld van kinderen in kindertehuizen in ontwikkelingslanden met concrete, kleinschalige projecten waarbij zij centraal staan. Wij ondersteunen hen ook als ze met 18 jaar die tehuizen moeten verlaten zonder dat ze een vangnet hebben om op terug te vallen. Bij ons komen zij eerst. Met onze hulp komen zij zoveel verder.