2012 Bo’ai Wasmachine

2012 Bo’ai Wasmachine

Omdat er geen Engels sprekende contactpersoon is, hebben we lange tijd noodgedwongen geen contact gehad met Bo’ai Dagopvang. Tot ons groot verdriet.Maar onlangs zijn vrienden van vrienden in Xi’an in China geweest en hebben een bezoek gebracht aan Bo’ai. Eindelijk is er dus contact en kunnen we weer wat voor hen betekenen.

De vrienden van vrienden hebben het centrum uitgebreid bezocht en doorgegeven wat er nodig is. Op korte termijn is dat een nieuwe wasmachine. Voor het trainen van de spieren van de kinderen zijn bovendien kralen en een soort ‘lego’ nodig. Ze bekijken nog de mogelijkheden om ook een klimrek voor buiten aan te schaffen.

About Post Author

4 Smiling Faces

Smiling Faces is de korte naam van Stichting Helping Hands 4 Smiling Faces, die in 2009 is opgericht door Tjitske Weersma. Wij verbeteren de leefwereld van kinderen in kindertehuizen in ontwikkelingslanden met concrete, kleinschalige projecten waarbij zij centraal staan. Wij ondersteunen hen ook als ze met 18 jaar die tehuizen moeten verlaten zonder dat ze een vangnet hebben om op terug te vallen. Bij ons komen zij eerst. Met onze hulp komen zij zoveel verder.