2011 NWCSS Winterjassen

2011 NWCSS Winterjassen

Voor de eerste keer doen we een gezamenlijk project in beide tehuizen in Nepal: De 25 kinderen van het NWCSS weeshuis en 55 van de DRC Nepal hebben snel een nieuwe winterjas nodig. De winter komt er namelijk aan en werp z’n eerste schaduwen al vooruit. Het wordt duidelijk kouder.

We kopen ook 15 extra winterjassen. Deze gaan naar de kinderen in het DHC New Life tehuis voor kinderen met een lichamelijke beperking in Kathmandu. Dit tehuis is vorig jaar opgestart door de vorige manager van de DRC. Alle 15 kinderen die er wonen zijn met hem mee verhuisd vanuit de DRC.

In de tehuizen wordt veel buiten geleefd, ook in de winter. Het behoeft dus weinig uitleg dat een goede, warme winterjas voor de kinderen geen overbodige luxe is. Een goede kwaliteit winterjas kost in Nepal gemiddeld 10 Euro per stuk. Met hulp van vele (oud) vrijwilligers, familie en vrienden wordt deze wens vervuld.

About Post Author

4 Smiling Faces

Smiling Faces is de korte naam van Stichting Helping Hands 4 Smiling Faces, die in 2009 is opgericht door Tjitske Weersma. Wij verbeteren de leefwereld van kinderen in kindertehuizen in ontwikkelingslanden met concrete, kleinschalige projecten waarbij zij centraal staan. Wij ondersteunen hen ook als ze met 18 jaar die tehuizen moeten verlaten zonder dat ze een vangnet hebben om op terug te vallen. Bij ons komen zij eerst. Met onze hulp komen zij zoveel verder.