2011 NWCSS Speelplek

2011 NWCSS Speelplek

4SmilingFaces heeft de aanleg van de speelplaats en beplanting van een kleine moestuin mogelijk gemaakt op het terrein van het NWCSS weeshuis. De buitenruimte was daarvoor een modderpoel (tijdens de moesson) en enorm stoffig (tijdens de droge tijd). Maar nu niet meer. Nu licht er gras om op te spelen, zijn er muurtjes om op te zitten en zijn er borders.

Beplanting van die borders en de aanleg van de kleine moestuin gebeuren in oktober als de droge tijd begint.

Dank zij andere voormalige vrijwilligers zijn er ook andere verbeteringen te melden: Zo zijn de balkons veiliger gemaakt, is er binnen vloerbedekking gelegd op de grof betonnen vloeren en de buitenruimte is omheind met een stenen muur.

About Post Author

4 Smiling Faces

Smiling Faces is de korte naam van Stichting Helping Hands 4 Smiling Faces, die in 2009 is opgericht door Tjitske Weersma. Wij verbeteren de leefwereld van kinderen in kindertehuizen in ontwikkelingslanden met concrete, kleinschalige projecten waarbij zij centraal staan. Wij ondersteunen hen ook als ze met 18 jaar die tehuizen moeten verlaten zonder dat ze een vangnet hebben om op terug te vallen. Bij ons komen zij eerst. Met onze hulp komen zij zoveel verder.