07/01 Kinderen, geen aapjes!

07/01 Kinderen, geen aapjes!

Helemaal mee eens. Kinderen zijn kinderen en geen aapjes om naar te kijken. Het laatste wat de kinderen zelf willen is neergezet te worden als zielig. Dat vinden ze vreselijk! Als toeristen iets willen doen voor kinderen in een land dat ze bezoeken, zoek en vind een goed doel om aan te doneren. Dan help je echt.

Natuurlijk zijn kinderen beter af bij familie, maar als dat geen optie is, zijn wij volwassenen het aan hen verschuldigd om ze een gelukkig, gezond, veilig en liefdevol kindertehuis te bieden. Dat is niet perfect, maar zoveel beter als het alternatief.

Help ons Help hen: Kinderen komen eerst!!!

 

About Post Author

4 Smiling Faces

Smiling Faces is de korte naam van Stichting Helping Hands 4 Smiling Faces, die in 2009 is opgericht door Tjitske Weersma. Wij verbeteren de leefwereld van kinderen in kindertehuizen in ontwikkelingslanden met concrete, kleinschalige projecten waarbij zij centraal staan. Wij ondersteunen hen ook als ze met 18 jaar die tehuizen moeten verlaten zonder dat ze een vangnet hebben om op terug te vallen. Bij ons komen zij eerst. Met onze hulp komen zij zoveel verder.