Donate now!
Become our friend
News in word & image -

Bye Nepal

Dag 20:

Deze laatste dag is er vooral een van nog meer afscheid nemen, nog even dit en nog even dat. Susma, Pasthemba, Tshering; allemaal kwamen ze nog even langs voor een kopje chai en see-you-later-klets. Gezelligheid op de laatste dag. Weggaan doet altijd een beetje pijn, maar maakt het wel weer mogelijk om terug te keren. En daar word ik dan wel weer blij van.

Pasthemba, André, Asha, Tshering, moi and Devendra

En er moet natuurlijk ook nog van alles gebeuren; zoals inpakken en dat is altijd een uitdaging op de terugreis, want ik koop altijd diverse spullen als ik hier ben. Verder moet ik de database aanpassen, zodat we precies zicht hebben op welke kinderen op welke school zitten en in welke klas. Alleen zo hebben we goed inzicht in wat er de komende jaren op ons af gaat komen qua studiebeurzen.

Dag 21

Laatste dingen inpakken, wachten op vertrek naar het vliegveld. Inchecken, douane en security, wachten, vliegen, wachten, tussenstop, slapen, inchecken, vliegen, afgehaald worden en thuiskomen. Het was een prachtig avontuur. Had het met niemand anders willen meemaken. 🙏🏽 André.

🙏🏽🙏🏽 Asha en Devendra voor jullie gastvrijheid en hulp

🙏🏽🙏🏽 Iman en Bini, Lotus kinderen, al onze (voormalige en huidige) studenten, DRC, NWCSS-weeshuis, en het SHCOP. ❤️

#4SmilingFaces #Kanchenjunga20