Boek
2017 DRC Ladiki
2017 HOPE Abhi Dawa
2017 NWCSS Sapana
2017 SHCOP Monica Sachina
2017 SHCOP eten
2017 SHCOP Santa
2017 NWCSS Susmita
2017 HOPE holy
2017 DRC Sangita
2017 NWCSS Sristy
2017 SHCOP Passang
2017 DRC Tjitske Indira
2017 SHCOP Devika
2017 NWCSS Sapana
2017 DRC Rubisha
2015 HOPE Tjitske Ashmita

Tuintjesactie /  Een Pit

We hebben een boek gemaakt met verhalen en tekeningen van de kinderen waarmee we jullie in contact brengen. Hier kan je al een beetje zien hoe dat eruit ziet.

Actie voeren

Welkom lezers van De Wereld van Voedsel en het verhaal ‘Een pit’. Dank je wel voor je belangstelling voor ons werk in Nepal. Daar zijn wij hartstikke blij mee. De  kinderen in de Nepalese kindertehuizen die wij steunen vinden het geweldig en je helpt hen er bovendien mee!

Hopelijk kunnen we je inspireren om iets moois voor hen te betekenen door in actie te komen. Nepal is namelijk een van de armste landen ter wereld, heeft regelmatig te maken met natuurgeweld, zoals de aardbevingen in 2015 en de overstromingen van 2017  en vooral de kinderen hebben het daardoor moeilijk. Steun uit het verre Nederland is meer dan van harte welkom.

We willen heel graag met Nepalese kinderen tuinieren, ondanks dat ze daarvoor weinig ruimte hebben, omdat ze in de grote stad (Kathmandu) wonen. Dus gaan we voor zogenaamde vierkante meter moestuintjes. Helpen jullie ons mee om dat mogelijk te maken door geld in te zamelen?

De kinderen daar vinden het bovendien leuk om van jullie te horen hoe jullie hier tuinieren. Maar ook wat jullie allemaal doen op een dag, wat jullie hobby’s zijn, etc.

Stichting Helping Hands 4 Smiling Faces is een kleine organisatie en beschikt niet over promotiematerialen. Maar we denken graag met je mee over je actie en brengen jouw klas dan ook in contact met de Nepalese kinderen. Want samen komen we verder. Stuur ons een bericht, dan bespreken we de mogelijkheden en denken we met je mee.

Wij vinden vinden het superleuk als jullie een actie willen doen ten bate van de kinderen die wij helpen. Sterker nog, we zijn zeer vereerd!

Stuur ons een bericht via contactformulier hiernaast, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.