Boek
2017 DRC Ladiki
2017 HOPE Abhi Dawa
2017 NWCSS Sapana
2017 SHCOP Monica Sachina
2017 SHCOP eten
2017 SHCOP Santa
2017 NWCSS Susmita
2017 HOPE holy
2017 DRC Sangita
2017 NWCSS Sristy
2017 SHCOP Passang
2017 DRC Tjitske Indira
2017 SHCOP Devika
2017 NWCSS Sapana
2017 DRC Rubisha
2015 HOPE Tjitske Ashmita

Doneren


 
Ik doe mee en geef: € -
NB. De bankrekening van Stichting Smiling Faces staat op onze officiële naam: Stichting Helping Hands 4 Smiling Faces. Deze naam verschijnt ook op de afschrijving.

(Wij vragen en verwerken deze gegevens om uw donatie op de juiste wijze af te handelen. Zie onze privacyverklaring)

Hartelijk dan voor uw bijdrage.
Samen helpen wij kinderen verder!

Maar de beste manier om vanuit Nederland te doneren is om gewoon geld over te maken via uw bank naar NL17 INGB 000 435 56 93 tnv Stichting Helping Hands 4 Smiling Faces (de officiële naam van Stichting Smiling Faces), in Amersfoort. (Reden is dat de beheerders van bovengenoemde online-donatiepagina’s een klein percentage van de gift inhouden om hun kosten te dekken.)

Maak je geld over vanuit het buitenland? Dan is het handig om een van onze donatiemodules te gebruiken, klik daarvoor op de buttons. Het is wel belangrijk om je te realiseren dat de ontwikkelaars/aanbieders van de modules een percentage van de gift inhouden.

Alle bedragen zijn welkom, groot en klein. We zijn overal blij mee.

Wij besteden de donaties naar behoefte in de tehuizen die we steunen

NB

In het voorjaar van 2015 is Nepal getroffen door meerdere grote aardbevingen en vele duizenden naschokken. De problemen die dat natuurgeweld hebben veroorzaakt duren tot op de dag van vandaag voort.

Als het geld dat we naar aanleiding van de aardbevingen hebben ingezameld, wordt besteed aan het oplossen van alle mogelijke problemen die daaruit voortvloeien/mee samenhangen. Mocht er dan nog ‘aardbevingsgeld’ over zijn, dan gaan we andere, bevriende kindertehuizen helpen, die ook getroffen zijn. Dat zijn allemaal kindertehuizen die we al langer kennen en eerder wilden steunen, maar waarvoor ons destijds de middelen ontbraken. Zoals altijd werken we hiervoor nauw samen met onze eigen lokale betrouwbare vrijwilligers, die we al jaren kennen.